Shoe-be-doo-be

Két variáció egy kaptafára

2015. január 27. - _||_

deichmann-cipo.jpgMi lenne, ha vennénk a Deichman őszi-téli cipőkínálatát, és kombinálnánk a kifutók merész kollekcióinak darabjaival? Nos, Rock ’n’ Roll, a hatvanas éveket idéző szexi kisugárzás, „it girl”-ös elegancia vagy éppen a végzet asszonyának betoppanása.

Öt divatmárka egy-egy különleges összeállításához válogattam össze két-két Deichmann cipőt, hogy lásd, mennyire más hatást érhetsz el egy ruhában a különféle lábbelikkel.

it-girl.jpg

Ha te is egyike vagy azoknak a bizonyos „It lányoknak”, akik diktálják a divatot, akkor próbáld ki ezt a motorozás által ihletett összeállítást. A sógornő duó olyan ruhákat tervezett, melyek egy modern nő mindennapi ruhatárának hangsúlyos darabjai lehetnek. A letisztult megjelenést kézzel festett malachit minták, finom csipkebetétek teszik kissé bohémabbá, míg a peplum motoros kabátokkal vagy a mart bőrrel kombinált rugalmas könnyűbúvár anyaggal igazi cool hatást értek el.

itgirl.jpg

Még trendibbé teheted az összeállítást ezzel a velúr overknee csizmával, mely a szexis megjelenést egy rojttal teszi rafinálttá. Ha azonban inkább a ruha letisztult irányát hangsúlyoznád, akkor ez a fekete-fehér körömcipő az igazi választás – mely, őszinte leszek, személyes kedvencem.

untitled-5.jpg

Legyen szó egy igazán cool, horgolt szoknyáról, törzsi mintákkal szövött, hetvenes éveket idéző, T-vonalú kabátkákról vagy peplum ruhákról, a Shanghaiban élő spanyol dizájner, Celia Barnardo nem fél színt csempészni a városi divatba. Mit csempészni: ez a merész tervező valósággal arcon csap minket a minták és színek kavalkádjával! Ha van benned egy kis szeleburdiság, akkor ezt az összeállítást biztosan imádod!

yoo-deichman.jpg

Az igazán vagányak hordhatják ezzel egy mostanában nagy divatját élő grunge-os bakanccsal is, melyet a szegecsek tesznek igazán eredetivé. Ha egyik kicsit nőiesebb darabot választanál hozzá, akkor ideális ez a bőröves, láncos, térdig érő csizma.

dogos.jpg

Ha egy szóval kellene jellemezni a KRISTIAN AADNEVIK őszi-téli kollekcióját: dögös! A tervezőpáros felöltözteti a Femme Fatale-okat, részletgazdag, érzéki, sötét darabokba. E különleges csipkés összeállítás az erőt és szenvedélyt állítja szembe a nőiességet és sebezhető szépséget szimbolizáló arannyal.

femme.jpg

Még merészebbé tehetsz egy ilyen összeállítást ezzel a virágmintás tűsarkúval vagy ezzel a mixelt anyagokból készült körömcipővel.

rudsak.jpg

A Rudsak kollekciója maga a textilbe szabott Rock ’n’ Roll merészen szabott motoros dzsekikkel, buja mosómedveprémmel, nyúl- és kecskeszőrrel, puha bőrrel, s icipici miniszoknyákkal.

rudsak_1.jpg

Jól illik hozzá a klasszikusnak számító lovaglócsizma a 5th Avenue kollekciójából, vagy pedig, ez a tölcsérsarkú bokacsizma – mindkettőt a cipzár teszi igazán érdekes darabbá.

armani.jpg

Az Armani Prive haute couture kollekcióját talán a tangó szenvedélye ihlette: a vörös és a fekete kell táncra benne. Elegancia és sugárzó nőiesség – ahogy azt már megszokhattuk.

armani-deichmann.jpg

Egy ilyen stílusú ruha mellé ajánlunk ezt a tűsarkú Catwalk pumpst, mellyel szó szerint is bármely helyzetben megállod a helyed: legyen szó egy meetingről, egy elegáns étterembe szervezett randiról vagy egy szombat esti partiról.

deichmann_blogbadge.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://shoe-be-doo-be.blog.hu/api/trackback/id/tr367098165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása